Mediumsworld

Online

In gesprek

Negativiteit om gek van te worden! Wil je wat tips en een gratis ontspanningsoefening?

We kennen het allemaal.Dingen, gedachten en situaties die we door ons doem denkend brein totaal verergeren. Onze gedachten gaan helemaal los, hupsakee zo lekker de neerwaartse spiraal in. Heerlijk laat alle remmen gaan en praat jezelf het putje in. Alle negatieve gedachten en wat ook vooral helpt om nog dieper te gaan zinken, wasmachine kapot, koffiezetapparaat loopt over en dat al wanneer je dag nog moet beginnen. Nee!!   De toon voor een rothumeur is gezet, totaal met het verkeerde been uit bed gestapt. Auto start niet, eindelijk aangekomen op je werk flipt je baas de pan uit. En of dat alles nog niet genoeg is zeulen we nog met die welbekende rugzak die verleden heet en die ernstig zwaar op menig schouder drukt. Met zijn allen kunnen we er  wat van om onze gedachten een geheel eigen leven te laten leiden. Hieronder een paar tips  om van overleven een fijn positief leven te creëren. Op naar positiviteit.

*Vervang iedere negatieve gedachte door twee positieve gedachten

*Kom eens tot jezelf en gun jezelf rust.  Misschien kun je gebruik maken van onze gratis ontspanningsoefening  aan te vragen op

https://www.mediumsworldshop.nl/contact-1

Wil jij de gratis ontspanningsoefening ontvangen laat dan een berichtje achter op onze contactsite.

*Schrijf iedere negatieve gedachte op en lees het nog eens door op een ander tijdstip, ga naar buiten en verbrand het papiertje en laat de negatieve gedachte daarmee los.

*Ga de natuur in en geniet van al het moois om je heen.

*Leun achterover of ga liggen neem hoe dan ook een comfortabele houding aan en laat je gedachten  wegfladderen net als een vlindertje.

*Visualiseer jouw toekomst hoe jij deze graag zou willen zien. Laat je dromen tot leven komen.

*Zoek jij hulp hierbij? Wij hebben op deze lijn en op

http://www.mediumsworld.com mediums / paragnosten en coaches die je met liefde en vertrouwen bijstaan in dit proces.

Voel je welkom.