Mediumsworld

Online

In gesprek

Entiteiten

Sommige van jullie weten dat ik zwemlerares ben geweest. Heerlijk, geweldig om les te geven ik kon daar echt van genieten. Zomaar op een dag was ik in het zwembad aan het werk. Het zwembad is gevestigd te Rotterdam. Iedereen weet dat er heftige slagen zijn geleverd in Rotterdam tijdens de tweede Wereldoorlog. Het zwembad is dan ook al heel oud. Prachtig gerenoveerd dat wel. Hoe dan ook het is heel gedateerd.

Terwijl ik helemaal op ga in mijn zwemles, totaal gfocust op mijn jonge leerlingen besluipt me een gevoel. Het gevoel word steeds sterker maar ook onrustiger. Ik begin er een beetje van te stuiteren. Mijn ogen zoeken naar het gevoel wat mij besluipt. En ja ik heb beet, daar in de hoek van het zwembad. Niet wetende wat ik ermee aan moet op dit moment. Daar in die hoek van het zwembad ie ik tot mijn grote verbazing entiteiten. Entiteiten die dolen. Tot mijn wanhoop smeken ze om hulp. Wat kan ik doen, wat moet ik doen? Immers ben ik ook een Medium. Wie helpt mij ik kan niet weg, ik kan de kinderen niet alleen laten.

Op dat moment loopt er een leidinggevend langs is het toeval of moest het zo zijn? Ik vraag of ik even een bezoek aan het toilet mag brengen.  De entiteiten voelde zich zo vrij om met mij mee te gaan. Daar in alle vrijheid kon ik contact met ze maken. Daar besloot ik om ze te begeleiden maar ze moesten nog wat geduld hebben. Echt geduld ik moest mijn les nog afmaken. De collega’s snapte er niets van. Moest een toiletbezoek echt zo lang duren? Misschien als ze dit lezen kunnen ze het alsnog begrijpen.  Zover het voor mensen die niet spiritueel zijn te begrijpen is.

UIteindelijk ben ik weken bezig geweest om de entiteiten rust te geven. Dit overkomt je dus ook als Medium!

Liefdevolle groet,

Medium Tineke